hello, it's me!

Welkom, ik ben Kelly! Schenk jezelf een koffie in (voor mij graag zwart en per liter aub) en dan stel ik mij even voor. Misschien nog een speculooskoekje want een koffie zonder koekje dat is als een fotograaf zonder fototoestel, right?

Ondertussen aan de 'verkeerde' kant van de 30 tel ik nog elk jaar vol enthousiasme mijn leeftijd en ben ik dankbaar voor elke verjaardag die ik mee maak. Laat dat het melancholische en nostalgische trekje in mij zijn.

In de eerste plaats ben ik mama van Emma - de hoofdrol van mijn leven en de rol waar ik mij het best in voel. Ik ben getrouwd met Steven en konijnenmama van Charlie, maar ook dochter, zus, vriendin en collega.

In het dagelijks leven werk ik als project manager bij in Brugge, fotograaf ben ik in hart en nieren, maar vooral na mijn uren.

Ik breng overal mijn camera mee en het liefst van al op reis. Ik ontdek graag de wereld en hou van mooie dingen. Ik hou van letters in allerlei vormen, maar vooral in boeken en mooie woorden. Ik hou van koken en lekker eten. Ik hou van bubbels en koffie en eet Lays Oven Baked paprika per zak.

'Behoedzaam extravert' noemde ik mezelf onlangs, een flexi-perfectionist, die graag creatief bezig is.

Ik verloor mijn hart aan Londen, Parijs en Californië en droom van een rondreis in Peru en Scandinavië.

Geef mij een portie geweldig natuurlijk licht en ik ben in mijn sas. Ik word blij van het vastleggen van mooie herinneringen en hoop dat binnenkort voor jou te mogen doen!

dit ben ik

genieten van het leven

de wereld verkennen

mijn alles

schaduwspel

een hart voor dieren

paper lover