“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.”

-Karl Lagerfeld

Welkom op mijn website! In mijn herinneringen ben ik al van in de baarmoeder fotograaf: ik koester dan ook de foto's van mijn gezin en ik.
Datzelfde gevoel wil ik jou ook bezorgen. Kijk even rond naar mijn realisaties en wie weet kan ik iets voor jou betekenen.

Lifestyle fotograaf

Ik maak portretfoto's en verzorg de beelden voor jouw branding. Ook voor evenementen kan je mij boeken en ik smelt voor newborn baby's.

prijzen

Ik kan deze stelling alleen maar beamen! Hoewel we dankzij de technologie en filters tegenwoordig allemaal fotograaf zijn, is het oog van een vakman vaak toch wat beter scherp gesteld.

Na jarenlang als hobbyfotograaf mijn hele leven te documenteren, volgde ik ik van 2009 tot 2012 de opleiding fotograaf. Ook nu nog volg ik geregeld cursussen om bij te blijven met de huidige trends in het fotografielandschap.

De beste camera is de camera die je bij je hebt.

01

Let's connect

Je neemt contact op om eventueel een fotoreportage te boeken. Ik buig mij ongeveer twee maal per week over mijn e-mails en probeer je een zo volledig mogelijk antwoord te bezorgen. Na wat heen en weer mailen, ligt onze fotodate vast!

Say cheese

02

De grote dag is aangebroken: vandaag staan jullie voor mijn lens. Vooraf heb je een infobrochure gekregen om te helpen bij de locatiekeuze en kregen jullie ook enkele tips om jullie piekfijn uit te dossen.

The waiting game

03

De fotoshoot verliep ontspannen: dat poseren viel reuze mee! Ik vertrek naar huis met een goed gevuld geheugenkaartje en begin aan mijn selectie en nabewerking. Als fotograaf in bijberoep kan het best zijn dat je in drukke periodes wat langer moet wachten: elk beeld passeert door mijn virtuele handen.

Eens alle foto's nabewerkt werden, ontvang je een link naar jouw persoonlijke galerij!

Hoe lang shoot je?

FAQ

De ganse dag indien nodig. Het hangt allemaal een beetje af van wat je naar beeld vertaald wil zien.

Hoe werk je?

Zo onopvallend mogelijk. Meestal zal je mij niet eens opmerken. Het maakt allemaal deel uit van mijn ongedwongen stijl. Natuurlijk zijn er wel portretten en familieshots. Op die momenten zorg ik voor de nodige begeleiding zodat iedereen perfect op beeld staat!