prijzen

350 euro

gezinsreportage

Een fijne fotoreportage van ongeveer één tot anderhalf uur waarbij je als individu of gezin centraal staat. We kiezen een leuke locatie uit en hebben vooral heel veel plezier! Achteraf ontvang je een online privé galerij met een ruime selectie afgewerkte beelden in en een mini album.

Ideaal voor:

Gezinnen (groot en klein), koppels, aanstaande mama's en papa's. Ook de viervoeters zijn meer dan welkom!

MEER ZIEN?

vanaf 450 euro

branding

Een bedrijfsreportage bestaande uit een combinatie van portretten, productfotografie, locatie, interieur, detail en overzichten naargelang jouw wensen. Ideaal voor website, drukwerk en gebruik op sociale media. Achteraf ontvang je een online privé galerij met een ruime selectie gevarieerde beelden in hoge resolutie.

Ideaal voor:

Het opfrissen van je website en drukwerk of om originele beelden op sociale media te gebruiken.

MEER ZIEN?

Klanten delen hun ervaring

375 euro

newborn

Geen enkele periode in het leven valt zo te koesteren als die met een pasgeboren baby. Tijdens deze fijne fotoreportage van ongeveer 2 uur neem ik ruim de tijd om die mooie herinneringen voor jullie vast te leggen.Vaak zijn deze sessies voor de ouders een vorm van ontspanning en ikzelf geniet mee van de cocon waar jullie op dat moment in vertoeven. Achteraf ontvang je een online privé galerij met een ruime selectie afgewerkte beelden in hoge resolutie en een mini album.

Ideaal voor:

Pril gezinsgeluk en pasgeboren baby's (tot ongeveer 6 maanden).

meer zien?

375 euro

event

Een sfeervolle eventreportage met een reeks gevarieerde beelden van jouw event. Een eventreportage start vanaf anderhalf uur. Achteraf ontvang je een online privé galerij met een ruime selectie afgewerkte beelden in hoge resolutie.

Ideaal voor:

Bedrijfsevent, babyborrel, doopviering, communiefeest, noem maar op!

MEER ZIEN?